SPAANS LEREN?

NO ES UNA DIPLOMA MAS ES MAS QUE UN DIPLOMA!

Het is niet zomaar een diploma. Het is meer dan een diploma

Spaans leren? 

Heb je er ooit aan gedacht om Spaans te leren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op de Charles bieden we naast de voorbereiding op het DELF-examen junior scolaire (Diplôme d'études en langue française) ook Spaanse lessen aan tijdens de kwt-uren. Hier bereiden we je voor op het DELE-examen (Diploma de español como lengua extranjera). 

Wat maakt Spaans zo speciaal? Het is niet verplicht, dat betekent dat je er zelf voor kunt kiezen. Anders dan Frans hoort het niet bij je gewone lessen. Daarom duurt het iets langer om het DELE A1-diploma te behalen. Maar maak je geen zorgen. Mw. Stjepanovic staat klaar om je te helpen! 

Het DELE-diploma is internationaal erkend. Haal je dit diploma dan is dat een geweldige prestatie. Het examen is gebaseerd op het Europees Referentiekader (ERK) en test al je taalvaardigheden: luisteren, spreken, schrijven en lezen. En weet je wat? Het diploma blijft altijd geldig! 

Je kunt de lessen ook volgen zonder aan het examen deel te nemen. Het is helemaal aan jou! De school zorgt voor al het lesmateriaal dat je nodig hebt. We gaan in oktober starten als er genoeg aanmeldingen zijn. 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op met M. Stjepanovic, onze superleuke docent Frans. Stuur haar een e-mail naar m.stjepanovic@penta.nl. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. 

Wacht niet langer! Duik in de magie van de Spaanse taal en ontdek een hele nieuwe wereld vol avontuur en mogelijkheden!